MUNKATÁRSAK

Kozák Ákos

Közgazdász, szociológus. Az Egyensúly Intézet társalapítója, a Future Forum Danubia igazgatója.
1989-tól a GfK Hungária Piackutató Intézet munkatársa, 1993 és 2019 között a GfK Hungária igazgatója. Diplomáit a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolán, majd az ELTE média-újságírás és szociológia szakán szerezte. Szakterülete a jövőkutatás és a fogyasztói tanulmányok, PhD fokozatát fogyasztásszociológiából szerezte. Budapesti Gazdasági Egyetem korábbi docense, jelenleg a Kibergazdaság Kutató Központ tudományos munkatársa. Tagja volt a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi és Marketing Intézet Tanácsadó Testületének, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Kereskedelmi és Szolgáltató Szekció Elnökségének, a Corvinus Egyetem Marketing és Média Intézet Tanácsadó Testületének, az Országos Kereskedelmi Szövetség Elnökségének és az ESOMAR Európai Marketing és Társadalomkutató szervezetének. 2008-2012 között a Magyar Marketing Szövetség elnöke volt. Számos felsőfokú piackutatási tananyag szerzője, illetve társszerzője. 2008-ban Klauzál Gábor-díjat kapott.

Schiller Patrik

Nemzetközi kapcsolatok szakértő. Az Egyensúly Csoport junior kutatója.
A Durhami Egyetemen végzett politikatudomány, nemzetközi kapcsolatok és arab nyelv szakon. Középiskolai tanulmányai alatt a magyar vitaválogatott tagja volt majd egyetemi tanulmányai során is folytatta a vitázást; a Durham Union Society életre szóló tagja. Öt nyelven beszél: magyarul, angolul, németül, arabul és oroszul. Élt a Közel-Keleten Jordániában és Libanonban is. Korábban dolgozott gyakornokként az Index.hu online újságnál és a Budapesti Katari Nagykövetségen is.

Szegő Hanna

Művészeti menedzser, PR- és kommunikációs szakértő. Az Egyensúly Csoport munkatársa.
Marketing, kommunikációs, PR szakember, művészeti és projekt menedzseri háttérrel. Tanulmányait művészettörténészként kezdte, majd a MOME Design- és művészetmenedzsment szakán szerezte mesterdiplomáját. Szabadúszó sajtósként olyan intézményekkel és projektekkel működik együtt többek között, mint a Paloznaki Jazzpiknik, a Jazzy Fesztivál, a Fotóhónap Fesztivál, a Mai Manó Ház és a POSZT.

ALAPÍTÓK

Boros Tamás

Politikai elemző. Az Egyensúly Intézet igazgatója és társalapítója.

Kozák Ákos

Közgazdász, szociológus. Az Egyensúly Intézet társalapítója, a Future Forum Danubia igazgatója.

Závecz Tibor

Szociológus, közvélemény-kutató. Az Egyensúly Intézet társalapítója.

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREK